​Selskaber​

PRISER GÆLDER INDTIL 01-01-2019

Den Gamle Lade på Svostrup Kro

fra 40 til 90 couverter

Skovbakken i Silkeborg
fra 30 til 140 couverter

Vore små stuer i hovedbygningen
fra 20 til 36 couverter

Forslag til helaftens arrangementer:

Kro Anes Fest middag

Tarteletter med høns i asparges
Svinekam med sprøde svær, æble med gelé, rødkål,
hvide- & brunede kartofler, surt & sødt samt gammeldaws sovs
Hjemmelavet citronfromage
Kaffe/The med småkager

Pris pr. couvert excl. Drikkevarer.............................................298,- kr.
Pris pr. couvert incl. Øl, Vin & Vand under Middagen*.............598,- kr.

​Galla i den gamle lade

Velkomstdrink: Cava
Fiskesymfoni – Et udvalg af fisk og skaldyr med salater, dertil friskbagt flûtes
Helstegt krondyr filet serveret med årstidens grønt,
pommes rissolles & timiansauce
Dessertdrøm – Et udvalg af kroens hjemmelavede desserter

Øl, Vin & Vand under middagen*
Kaffe/The med småkager
1 gl. Cognac eller Likør
Natmad: Pramdragersuppe – Timiankrydret gullasch suppe

Pris pr. couvert................................................................ 950,- kr.

​I Svostrup skulle der være gilde

Velkomstdrink: Cava
Rejecocktail serveret med friskbagt flûtes
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, surt & sødt,
hvide- & brunede kartofler samt vildtsauce
Hjemmelavet vaniljeis med chokolade serveret med årstidens frugt

Øl, Vin & Vand under middagen*
Kaffe/The
Natmad: Flødelegeret aspargessuppe med kødboller

Pris pr. person............................................................... 648,- kr.

Svostrups Gæstebud

Velkomstdrink: Cava

Hjemmerøget laks med salat og dilddressing serveret med friskbagt flûtes
Kalvefilet med årstidens bedste grøntsager tilberedt på forskellig vis,
hertil serveres rødvinssauce & pommes de jour
Dessertdrøm – Et udvalg af kroens hjemmelavede desserter

Øl, Vin & Vand under middagen*
Kaffe/The & 1 Cognac eller Likør
Natmad: Serrano skinke med persillepesto og diverse tilbehør

Pris pr. person...................................................................798,- kr.

Kro Anes buffet

vælg 2 retter fra hver kategori, samt 4x tilbehør


Forretter: (Inkl. grøn salat, brød & smør)

Tarteletter med høns i asparges
Tunmousse med muslinger & cognacdressing
Dampet laksefilet med æg, rejer & mayonnaise
Røget laks med rygeost creme

Tilbehør:

Pastasalat med kylling & grøntsager
Spinattærte med blancherede rodfrugter & tomater
Porre- & løgtærte
Tomatsalat
Broccolisalat
Bagte rodfrugter


Hovedretter: (Inkl. sauce)

Helstegt oksefilet med stegte kartofler
Helstegt kalveculotte med kartoffeltærte
Glaseret skinke med flødekartofler
Farseret kalkunbryst med hasselback kartofler

Desserter: (Inkl. frugtfad)

Æbletærte med creme fraiche
Chokoladekage med vaniljecreme
Brie med marinerede abrikoser & oliven
Tiramisu
Citronfromage


Pris per person ved 10 retter…..298,- kr.

Gourmetmenu​

Velkomstdrink: Cava

Jomfruhummerbisque serveret med timbale af sandart med en kerne af jomfruhummer

Vin: Herringbone Hills, Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand**

Bresaola med ristede pinjekerner & soltørret tomatpesto

Vin: Parker station, Pinot Noir, Californien, USA**

Bagt helleflynder med årstidens grøntsager

Vin: Max Reserva, Chardonnay, Casablanca Valley, Chile**

Helstegt kalvemørbrad med 3 slags garniture efter sæson.

Serveres med pommes anna med urter samt trøffelglace

Vin: Barbera d’alba Peiragal, Marchesi di Barolo, Piemonte, Italien**

Hyldeblomst Bavarois – kold hyldeblomstbudding på biskuitbund serveret med små kys

Vin: Moscato d’asti, Fiocco di Vite, Piemonte, Italien**

Øl, Vin & Vand under middagen*

Kaffe/The med Kransekage

1 Cognac eller Likør

Natmad: Pramdragersuppe - Timiankrydret gullasch suppe


Pris pr. couvert……………………………………………..1095,- kr.

**Pris pr. couvert med special vine……………………….1295,- kr.

Ønsker De selv at sammensætte Deres menu, er her følgende muligheder

Supper​

Fransk løgsuppe med ostecroutons

​78,- kr

​Hummerbisque

​98,- kr

​Årstidens cremesuppe

78,- kr

Forretter/ Mellemretter​

Tarteletter med høns i asparges

68,- kr​

Lakseroulade med ørredmousse

88,- kr​

Rejecocktail

98,- kr​

Fiskesymfoni

98,- kr​

Serrano skinke med persillepesto

88,- kr​

Hovedretter​

Lammekølle fra Grauballe Nygård med persille & hvidløg, råstegte kartofler, bønnesalat

198,- kr​

Farseret unghanebryst med sæsonens grønt, pommes duchesse & skysauce

188,- kr​

Gammeldaws oksesteg med brunede perleløg, tyttebær, skysauce

195,- kr​

Helstegt kalvefilet med årstidens grøntsager, pommes anna & rødvinssauce

238,- kr​

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, surt, sødt, vildtsauce​

195,- kr​

Helstegt krondyr filet med ristede svampe, tyttebærkompot, timiansauce

318,- kr​

Desserter​

Hjemmelavet vaniljeis med chokolade serveret med årstidens frugt

88,- kr​

Hjemmelavet chokoladekage med vaniljecreme og friske bær

88,- kr​

Frugttrifli med mascarpone creme & frugt

88,- kr​

Dessertdrøm

94,- kr​

Natmad​

Kro Anes frikadeller med kold kartoffelsalat

89,- kr​

Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød

89,- kr​

Pølsebord med flûtes & diverse tilbehør

108,- kr​

Pizza (2 slags)

88,- kr​

Byg-selv hotdogs (3 stk. per person)

88,- kr​

  Flødelegeret aspargessuppe med kødboller​

              78,- kr​

  Pramdragersuppe​

              78,- kr​

Blomsterdekorationer, lys
- et stort udvalg af kulørte stofduge & servietter
betjening samt hyggelig stemning

Alt inkluderet i vore priser på både
helaftensarrangementer & sammensatte menuer

​Svostrup Kro A/S

CVR: 30541170

Svostrupvej 58

8600 Silkeborg

​​

Telefon: +45 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk

​Vurderet 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af 417 anmeldelser på ​Facebook

SVOSTRUP KRO A/S
Svostrupvej 58
8600 Silkeborg
Tlf.: 8687 7004
CVR: 30541170
info@svostrup-kro.dk