RESTAURANT I
​NATURSKØNNE OMGIVELSER​

Svostrup Kro ligger i naturskønne omgivelser med udsigt til Gudenåen. 

Vores gæster kommer primært fra Silkeborg, Viborg og Randers, men hos os er alle velkomne. 

Vores restaurant ligger i vores smukke gamle bygninger, hvor du kan mærke historiens vingesus.​

Spisested med en HYGGELIG
​STEMNING OG LÆKKER MAD​

Vi lægger vægt på, at der er en hyggelig stemning i vores restaurant, og samtidig er det mindst lige så vigtigt, at vi serverer lækker mad til vores gæster. Derfor tilbereder vores kokke vores menu efter de gamle, stolte traditioner med masser af kærlighed til gode råvarer og gamle opskrifter. Stilen er lige fra god og solid husmandskost til de mere elegante og kreative retter.

Vi sætter en stor ære i, så vidt muligt, at tilberede al maden fra bunden. Det gælder lige fra syltesager til drikkevarer som øl og snaps.

Svostrup Kro har siden foråret 2007 haft et tæt samarbejde med Virklund Bryghus, som efter kroens opskrift brygger vores helt egen ”Svostrup Ale”.

Du læse meget mere om den mad, vi tilbyder:​

Kontakt os og reserver bord i vores restaurant

Vil du forkæle dine smagsløg og nyde en god middag? Så kontakt os på telefon 8687 7004 for at reservere bord i vores restaurant. Drejer din henvendelse sig om fremtidige bordbestillinger, selskaber, overnatning eller lignende – TAST 1. Drejer din henvendelse sig om bordbestilling til samme dag eller take-away– TAST 2.

Har du nogle spørgsmål, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os ved at skrive til vores e-mail svostrup@svostrup-kro.dk.

Om firmaet

Vi vil gerne skabe en nostalgisk stemning af gamle dage, af fortidens livskvalitet.

En oplevelsesferie er her at gå rundt og se alle fortidens minder, de gamle bygninger & nyde den levende & smukke natur.

Svostrup Kro: Se Fødevarestyrelsens smileyrapport.

Kontakt os

Svostrup Kro A/S

​​Svostrupvej 58, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk