Sammensæt din egen menu
min. 2 retter
Supper
Fransk løgsuppe med ostecroutons……………………..88,-kr.
Hummerbisque………………………………….........………..118,- kr.
Årstidens cremesuppe………………………………….......…88,- kr.
Forretter
2 tarteletter med høns i asparges………………………..78,- kr.
Lakseroulade med ørredmousse……………………….108,- kr. Rejecocktail………………………………………………...........108,- kr.
Fiskesymfoni…………………………………………...........…..118,- kr.
Serranoskinke med persillepesto………………...……….98,- kr.
Hovedretter
Lammekølle fra Grauballe Nygård med persille
& hvidløg, kroens kartoffel & lammesky.……………..218,- kr.
Farseret unghane serveret med årstidens grønt,
pommes rissolles & Sauce Supreme..……….……….…208,- kr.
Gammeldaws oksesteg med
brunede perleløg, tyttebær & skysauce………..…….215,- kr.
Kalvefilet med årstidens grøntsager,
kroens kartoffel & rødvinssauce.……………………...…258,- kr.
Kalvesteg stegt som vildt med
waldorfsalat, surt, sødt & vildtsauce……………..…….215,- kr.
Krondyrfilet med årstidens grøntsager
kroens kartoffel & timiansauce.……………………....…..295,- kr.