KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE

​På Svostrup Kro prøver vi at bevare kroens oprindelige arkitektur, dette betyder desværre at vores brostensbelagte gårdsplads og restaurantens små autentiske stuer, kan være en udfordring for kørestolsbrugere og gangbesværede. 

Vi har ofte gæster med rollator og kørestole, dog er der forskelle på, hvor på kroen vi har lige gode muligheder for at servicere gæster med kørestol eller som er dårligt gående. 

Derfor denne lille guide:​

Parkering: Vi har afmærket handicapparkering.

Restaurant: Indtil restauranten har vi transportable slisker, som kan opstilles ved de forskellige indgange.

Elektriske kørestole anbefaler vi ikke i restauranten, da de desværre bliver for store til at komme rundt i vores små stuer.

Vi anbefaler altid, at man har en hjælpende hånd med, da der er mange forhindringer og ingen handicaptoilet i selve restauranten, og personalet må desværre ikke hjælpe - hvorend vi gerne vil.

Det er en god idé at henvende jer til vores reception inden jeres besøg, så de kan give jer de bedst egnede borde i restauranten.

Overdækkede terrasse: Anbefaler vi, at I undgår, da det kan være problematisk at komme op og ned af trapper og trin.

Haven: Om sommeren er der gode muligheder for at sidde i krohaven, her anbefaler vi, at I ikke går gennem porten og de toppede brosten, men i stedet går til højre og ned langs kroens ene længe.

Den gamle lade: Vores selskabssal ”Den gamle lade” er renoveret, så den er handicapvenlig, uden dørtrin og med handicaptoilet, her er det også muligt at komme rundt med en elektrisk kørestol.

Værelser: Ønsker man at bestille et værelse bedes I kontakte receptionen, for at I sammen kan finde det rette værelse.

Usynlige handicap eller diagnoser: Det kan være en god idé at informere os før jeres besøg, hvis der skal tages særligt hensyn til en eller flere i jeres selskab.​

Om firmaet

Vi vil gerne skabe en nostalgisk stemning af gamle dage, af fortidens livskvalitet.

En oplevelsesferie er her at gå rundt og se alle fortidens minder, de gamle bygninger & nyde den levende & smukke natur.

Svostrup Kro: Se Fødevarestyrelsens smileyrapport.

Kontakt os

Svostrup Kro A/S

​​Svostrupvej 58, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk