kroophold på den
​gamle pramdragerkro

DET FÅR I MED ET OPHOLD PÅ KROEN

Forkæl dig selv eller en du holder af med et afslappende ophold på Svostrup Kro.  Vi er Danmarks hyggeligste pramdragerkro,
​og vi holder til i Silkeborg i naturskønne omgivelser ved Gudenåen,  som løber gennem vores have.
​Her er der rig mulighed for at tage ud og se nærmere på lokalområdet, eller I kan tage til Viborg, Randers eller andre omkringliggende byer.

Hos Svostrup Kro sætter vi nostalgi fra vores bedstemors tid i højsædet. Derfor har vi også forsøgt at indkapsle den stemning, der var, dengang handelsfolk og pramdragere benyttede vores kro som hvile- og spisested. Vores kokke tilbereder lækker mad efter de gamle traditioner, og al maden bliver så vidt muligt lavet fra bunden. Vi håber, at I får en oplevelse af, at tiden står stille under jeres kroophold eller miniferie hos os.

Vi tilbyder en række forskellige kroophold, så der er noget for enhver smag:

KONTAKT OS OG BESTIL JERES OPHOLD

Kunne I tænke jer at høre mere om, hvad I kan opleve, når I tager på et weekendophold på Svostrup Kro, ønsker I at indhente et uforpligtende tilbud, eller har I nogle spørgsmål omkring opholdet? Så er I meget velkomne til at kontakte os enten ved at ringe på telefon 86 87 70 04 eller ved at skrive til vores e-mail svostrup@svostrup-kro.dk. Vi tilbyder en billig overnatning i fantastiske omgivelser.

Om firmaet

Vi vil gerne skabe en nostalgisk stemning af gamle dage, af fortidens livskvalitet.

En oplevelsesferie er her at gå rundt og se alle fortidens minder, de gamle bygninger & nyde den levende & smukke natur.

Svostrup Kro: Se Fødevarestyrelsens smileyrapport.

Kontakt os

Svostrup Kro A/S

​​Svostrupvej 58, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk