BRYLLUPSARRANGEMENT i flotte selskabslokaler

Skal du holde et bryllupsarrangement eller et andet arrangement, som for eksempel en rund fødselsdag, et jubilæum eller andet, i Silkeborg, Viborg, Randers eller omegn? Så hold festen på Svostrup Kro. Vi stiller alle vores unikke faciliteter til rådighed, så du får det bedste arrangement. Vi har flotte selskabslokaler, dygtigt personale, lækker mad og en smuk udsigt. Lej et af vores festlokaler, og lad os tage os af alt det praktiske, så du kan nyde dagen. 


Hold jeres bryllupsarrangement i smukke omgivelser

Start bryllupsfesten med champagne-sabling og bryllupskage i krohaven med direkte adgang til den rislende Gudenå. Nyd den skønne festmiddag i ”Den Gamle Lade”, hvor nostalgi og romantik er nøgleordene.

Dans til den lyse morgen i stearinlysenes skær, og overnat i vores unikke værelser, så gæsterne ikke skal bekymre sig om hjemturen før dagen efter. 

Vælg mellem mange forskellige festlokaler

Vi har en række forskellige festlokaler, som du kan leje alt afhængigt af, hvor mange gæster der skal være plads til:

Svostrup Kro:

Der skal tages forbehold for diverse restriktioner i henhold til afstandskrav mm. i forbindelse med Covid-19

Salen: 100 personer
Havestuen: 24 personer
Store Stuen: 36 personer

Ane Stuen: 10 personer​

Kontakt os og hør mere om vores selskabslokaler ​eller indhent en pris

​Skal vi hjælpe dig med at gøre et kommende bryllupsarrangement eller en anden festlig begivenhed perfekt og uforglemmelig for både dig og dine gæster, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores lokaler til fest, og hvad vi kan gøre for dig.

Vi kan skræddersy dagen, så den passer til dine ønsker, krav og drømme samt dit budget. Vi kan både tilbyde billige og mere eksklusive løsninger. Vi ser frem til at høre fra dig enten på telefon 86 87 70 04 eller e-mail svostrup@svostrup-kro.dk. Husk at reservere festlokaler til bryllup eller andre arrangementer i god tid.

Vi glæder os til at gøre din fest til noget helt specielt!​

Om firmaet

Vi vil gerne skabe en nostalgisk stemning af gamle dage, af fortidens livskvalitet.

En oplevelsesferie er her at gå rundt og se alle fortidens minder, de gamle bygninger & nyde den levende & smukke natur.

Svostrup Kro: Se Fødevarestyrelsens smileyrapport.

Kontakt os

Svostrup Kro A/S

​​Svostrupvej 58, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk