AFBESTILLINGSREGLER
​FOR VÆRELSER & OPHOLD

Almindelig overnatning inkl. morgenmad:

Afbestillingsregler for individuelle gæster (1-14 personer):

Indtil kl. 16.00 dagen før ankomst kan gæsten, på skrift, vederlagsfrit afbestille en reservationsaftale. Ved senere afbestilling har hotellet krav på en erstatning svarende til prisen for de bestilte hotelydelser første døgn.

Afbestillingsregler for grupper (15+ personer):

Afbestilling skal for at være at vederlagsfri være i hotellets hænde senest kl. 16.00 på dagen, efter sidste rettidige afbestilling i henhold til reglerne herom:

Til og med 30 dage før ankomst kan bureauet frit afbestille reservationsaftalen for en gruppe. Herefter kan maksimalt 50% af det endelige bestilte hotelarrangement afbestilles efter følgende regler:

  • Efter 30 dage og til og med 20 dage før ankomst kan bureauet vederlagsfrit afbestille op til 50% af det endelige bestilte hotelarrangement.
  • Efter 20 dage og til og med 10 dage før ankomst kan bureauet vederlagsfrit afbestille op til 25% af det endelige bestilte hotelarrangement.
  • Efter 10 dage og til og med 5 dage før ankomst kan bureauet vederlagsfrit afbestille op til 10% af det endelige bestilte hotelarrangement.
  • Efter 5 dage og til og med 3 dage før ankomst kan bureauet vederlagsfrit afbestille op til 5% af det endelige bestilte hotelarrangement.
  • Ved senere afbestilling har hotellet krav på en erstatning svarende til ¾ af prisen på de for sent afbestilte hotelydelser i det endelige bestilte arrangement, dog minimum et beløb svarende til fuld pris i det højeste belagte døgn.
  • Ved no-show, forsinket ankomst og for tidlig afrejse har hotellet krav på en erstatning svarende til fuld pris på det endelige bestilte arrangement.​

Ophold inkl. mad uanset antal:

Afbestilling af hele arrangementet kan frit foretages indtil 14 dage før ankomst ved skriftlig meddelelse til hotellet, derefter faktureres i henhold til bekræftelse.
Reduktion i antal deltagere op til 50 %, kan frit foretages indtil 7 dage før ankomst ved skriftlig meddelelse til hotellet, derefter faktureres i henhold til bekræftelse

.

Overskrides afbestillingsfristerne, betales 100% af den samlede værelsespris inkl. evt. tilkøb i afbestillingsgebyr. Således også hvis afrejsetidspunktet ændres under opholdet, samt udeblivelse fra reservationen.​​

Akut sygdom, dødsfald ell. ulykker

Ved afbestilling af overnatning eller ophold på pga. akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald, som rammer lejer, ægtefælle, børn, forældre eller søskende, ​tilbagebetales det fulde lejebeløb (100%)

Om firmaet

Vi vil gerne skabe en nostalgisk stemning af gamle dage, af fortidens livskvalitet.

En oplevelsesferie er her at gå rundt og se alle fortidens minder, de gamle bygninger & nyde den levende & smukke natur.

Svostrup Kro: Se Fødevarestyrelsens smileyrapport.

Kontakt os

Svostrup Kro A/S

​​Svostrupvej 58, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk