Forretter
Tartelet
1 stk. stor friskbagt tartelet med høns i asparges
kr. 95,-
Rejecocktail
Klassisk rejecocktail med håndpillede koldtvandsrejer
serveret med hjemmerørt dressing a part samt brød og smør
kr. 125,-
Sæsonmenu forret
kr. 125,-
Hovedretter
Pramdragergryde
Mørbradstykker i cremet flødepaprika sauce med champignoner
serveret med dybstegte kartofler & sprød bacon serveret i klassiske krogryder
kr. 200,-
Wienerschnitzel
Paneret kalveinderlår serveret med pommes sauté, dampede ærter & smørsauce
kr. 225,-
Stegt flæsk
8 skiver tørstegt flæsk som vores Kro Ane lavede den med æble-/peberrodskompot, hvide kartofler & persille sovs
kr. 195,-
Kroens stjerneskud
2 håndpanerede rødspættefileter, anrettet på smørristet brød med salat, asparges, rejer & laks, samt hjemmerørt dressing á part
kr. 195,-
Helstegt rødspætte
Meunierestegt hel rødspætte serveret med nye kartofler & persillesovs
kr. 265,-
Dagens vegetar
Spørg Jeres tjener for mere information
kr. 195,-
Sæsonmenu hovedret
kr. 250,-
Ved 10 personer og derover, skal menuen forudbestilles senest dagen før kl. 12.00