AFTEN ​
KL. 17-21

Forretter

Tartelet

1 stk. tartelet med høns i asparges

85,- kr.

Variation af laks

serveres med salat og rygeostecreme

95,- kr.

Rejecocktail

Klassisk rejecocktail med håndpillede koldtvandsrejer
serveret med hjemmerørt dressing a part samt brød og smør

95,- kr.

Charcuteri fra PølseMageriet

Specialiteter fra lokale producenter serveret med

aioli, cornichoner & hjemmelavet sennep samt brød & smør

110,- kr.

Fransk løgsuppe

serveret med peberbacon fra Brian Flink & ostecroutons
95,- kr.

Hovedretter

Pramdragergryde

Mørbradstykker i cremet flødepaprika sauce med champignoner
serveret med dybstegte kartofler & sprød bacon serveret i klassiske krogryder

kr. 185,-

Wienerschnitzel

Paneret kalveinderlår serveret med pommes sauté, dampede ærter & smørsauce

kr. 195,-

Stegt flæsk

8 skiver tørstegt flæsk som vores Kro Ane lavede den med æble-/peberrodskompot, hvide kartofler & persille sovs

kr. 190,-

Kalvespidsbryst
Letsaltet kogt kalvespidsbryst, serveret med grønt, hvide kartofler,
samt flødepeberrodssovs

kr. 185,- kr.

Stjerneskud

2 håndpanerede rødspættefileter, anrettet på smørristet brød med salat, asparges, rejer & laks, samt hjemmerørt dressing á part
kr. 180,-

Dagens fisk

Spørg Jeres tjener for mere information

kr. 225,-

Dagens vegetar

Spørg Jeres tjener for mere information
kr. 190,-

Helstegt ribeye af dansk ungkvæg
serveret ærtefranchaise, Pommes Hasselback & pebersauce

205,- kr.

Skindstegt andebryst

serveret på bund af rødkåls sauté, med honningbagte rodfrugter og sprød grønkål.
Dertil Pommes Rissolles med hasselnødder & orangesauce á part
205,- kr.

Kalvesteg stegt som vildt

serveres med waldorfsalat, surt, sødt og vildtsauce
205,- kr.

Ved 10 personer og derover, skal menuen forudbestilles senest dagen før kl. 12.00

KROENS 3 RETTERS JULEMENU

Variation af laks, serveres med salat og rygeostecreme

***

Skindstegt andebryst serveret på bund af rødkåls sauté, med honningbagte rodfrugter og sprød grønkål.

Dertil Pommes Rissolles med hasselnødder & orangesauce á part

***

Ris a la mande serveret med varm kirsebærsauce
eller
Sticky toffee-pudding med kirsebærmousse og is

2 retter – 288,- kr.
​3 retter - 388,- kr.
Vinmenu 3 gl. – 255,- kr.


KROENS JULEMIDDAg

Hvide sild & stegte tomatsild serveret med karrysalat

Røget laks med dildcreme

Æg og rejer med mayonnaise

****

Paneret & smørstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron

Tarteletter med høns i asparges

Frikadeller med hvidkål

***

Medister med grønlangkål

Ribbensteg med brunede kartofler og rødkål

Julekrydret kalvecuvette med hasselback kartofler og rødvinssauce

***

Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr. person - 375,- kr.

Børn u. 12 år – 200,- kr.
(skal bestilles til min. 2 personer – vi anbefaler at I bestiller til hele bordet)

DESSERTER

Lune pandekager

serveret med Kroens is
95,- kr.

Kromandens istårn
Parfait med årstidens bær samt vanilje
120,- kr.

Ris a la mande
serveret med varm kirsebærsauce

95,- kr.

Sticky toffee-pudding
med kirsebærmousse og is
95,- kr.

Svostrups regnbueis
Jordbær-, chokolade- & vaniljeis serveret med årstidens frugt
95,- kr.

Børneretter

​t.o.m. 12 år​

​Fiskefilet med fritter
​kr. 75,-

Kyllingnuggets med fritter

kr. 65,-

Alle vores hovedretter kan laves i ½ størrelse til børn
​kr. 100,- kr.

Om firmaet

Vi vil gerne skabe en nostalgisk stemning af gamle dage, af fortidens livskvalitet.

En oplevelsesferie er her at gå rundt og se alle fortidens minder, de gamle bygninger & nyde den levende & smukke natur.

Svostrup Kro: Se Fødevarestyrelsens smileyrapport.

Kontakt os

Svostrup Kro A/S

​​Svostrupvej 58, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk