Svostrups Julemenu
Gældende t.o.m. 21. december 2019
Forret
Variation af laks, serveres med salat og rygeostecreme
Hovedret
Skindstegt Andebryst på bund af rødkåls sauté. Dertil bagte persillerod med honning, toppet med sprøde grønkål. Serveres med Pommes Rissolles med hasselnødder & orangesauce
Dessert
Ris a la mande serveret med varm kirsebærsauce
2 retter – 268,- kr.
3 retter – 328,- kr.
Kroens Juleanretning
Hvide sild & tomatsild med karrysalat, ½ æg med rejer & mayonnaise,
røget laks med dildcreme, stegt fiskefilet & hjemmerørt grov remoulade.
Derudover ribbensteg med rødkål, medister med grønlangkål
samt ost med rugkiks og ris a la mande med kirsebærsauce
(Skal bestilles til hele bordet fra 2-12 personer)
275,- kr. pr. person
Ved 8 personer og derover, skal menuen forudbestilles, så vi undgår for meget ventetid