Svostrups Efterårsmenu

Gældende fra 3. oktober 2019

Graved Kulmule
​Med røget æggeblommecreme, beder & baconbrioche

​Duet af råvildt & lam

Helstegt råvildt og friteret krokette af lam fra Grauballe Nygård

Serveret med vinterporrer & pastinak fra Blakgaarden

hertil svampesky á part
​​

Pocheret dansk pære

Serveret med karamelkage

hertil iscreme & lun karamelsauce 

2 retter – 245,- kr.
3 retter – 295,- kr.

Ved 8 personer og derover, skal menuen forudbestilles, så vi undgår for meget ventetid

Svostrups Julemenu

Gældende fra 14. november 2019

​Forret

Variation af laks, serveres med salat og rygeostecreme

Hovedret

Skindstegt Andebryst på bund af rødkåls sauté. Dertil bagte persillerod med honning, toppet med sprøde grønkål. Serveres med Pommes Rissolles med hasselnødder & orangesauce

Dessert

Ris a la mande serveret med varm kirsebærsauce

2 retter – 268,- kr.
3 retter – 328,- kr.

Kro Anes Juleanretning

Hvide sild & tomatsild med karrysalat, ½ æg med rejer & mayonnaise,

røget laks med dildcreme, stegt fiskefilet & hjemmerørt grov remoulade.

Derudover ribbensteg med rødkål, medister med grønlangkål

samt ost med rugkiks og ris a la mande med kirsebærsauce

​(Skal bestilles til hele bordet fra 2-12 personer)

275,- kr. pr. person

Ved 8 personer og derover, skal menuen forudbestilles, så vi undgår for meget ventetid

​Svostrup Kro A/S

CVR: 30541170

Svostrupvej 58

8600 Silkeborg

​​

Telefon: +45 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk

​Vurderet 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af 417 anmeldelser på ​Facebook