3 RETTERS KONFIRMATIONSMENU
Sammensæt selv mellem disse retter:
Forretter
2 tarteletter med høns i asparges
***
Kroens fiskesymfoni
Et udvalg af fisk & skaldyr serveret med små salater og dressinger
Hertil brød & smør
***
Røget laks med salat & urtedressing.
Hertil brød & smør
Hovedretter
Rosastegt kalvefilet med årstidens grøntsager tilberedt på forskellig vis
hertil serveres kroens kartoffel & rødvinssauce
***
Skindstegt perlehønebryst serveret med årstidens grønt,
Pommes Rissolles & Sauce Supreme
***
Tørstegt flæsk som vores Kro Ane lavede den med æble-/peberrodskompot, hvide kartofler & persille sovs
Serveres ad libitum som "social dining"
Desserter
Svostrup kros islagkage med bær & flødeskum
***
Chokoladebrownie serveret med vaniljeiscreme og bær
***
Lune pandekager med kroens regnbueis