Weekendophold på Danmarks ældste pramdragerkro

Trænger I til at komme lidt væk fra hverdagens strabadser og få nogle oplevelser sammen? Forkæl dig selv eller din partner med et afslappende weekendophold for 2 på Svostrup kro i Silkeborg, hvor nostalgi fra vores bedstemors tid sættes i højsædet. Vi er Danmarks ældste pramdragerkro, og vi har været kongeligt privilegeret siden 1834. 

Det får I med et ophold på kroen

Et weekendophold på vores kro kan blandt andet bestå i at gå rundt og se alle fortidens minder, de gamle bygninger og ikke mindst nyde den levende og smukke natur ved Gudenåen, der stille løber gennem kroens have. Der er også mulighed for at tage ud og se nærmere på lokalområdet, eller I kan tage til Viborg, Randers eller andre omkringliggende byer.

Vores kokke tilbereder lækker mad efter de gamle traditioner, og al maden bliver så vidt muligt lavet fra bunden. Vi håber, at I får en oplevelse af, at tiden står stille under jeres kroophold eller miniferie hos os. 

Kontakt os og bestil jeres weekendophold

Kunne I tænke jer at høre mere om, hvad I kan opleve, når I tager på et weekendophold på Svostrup Kro, ønsker I at indhente et uforpligtende tilbud, eller har I nogle spørgsmål omkring opholdet? Så er I meget velkomne til at kontakte os enten ved at ringe på telefon 86 87 70 04 eller ved at skrive til vores e-mail svostrup@svostrup-kro.dk. Vi tilbyder en billig overnatning i fantastiske omgivelser.

Om firmaet

Vi vil gerne skabe en nostalgisk stemning af gamle dage, af fortidens livskvalitet.

En oplevelsesferie er her at gå rundt og se alle fortidens minder, de gamle bygninger & nyde den levende & smukke natur.

Se Fødevarestyrelsens smileyrapport.

Kontakt os

Svostrup Kro A/S

​​Svostrupvej 58, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk