kroophold på Danmarks ældste pramdragerkro

Forkæl dig selv eller en du holder af med et afslappende kroophold på Svostrup Kro, hvor nostalgi fra vor Bedstemors tid sættes i højsædet.

Det får I med et ophold på kroen

Et kroophold på vores kro kan blandt andet bestå i at gå rundt og se alle fortidens minder, de gamle bygninger og ikke mindst nyde den levende og smukke natur ved Gudenåen, der stille løber gennem kroens have.

Vores kokke laver mad efter de gamle traditioner, og alt bliver så vidt muligt lavet fra bunden.

Vi håber, at I får en oplevelse af, at tiden står stille, når I er på besøg på vores fantastiske kro.

​Vi tilbyder en række forskellige kroophold, så der er noget for enhver smag:

  • Kroophold ved Gudenåen
  • Klippingophold
  • ​Gudenåophold

Vi er Danmarks ældste pramdragerkro, og vi holder til i Silkeborg i naturskønne omgivelser ved Gudenåen, som løber gennem vores have. Her er der rig mulighed for at slappe af og tage på udflugter til for eksempel Viborg eller Randers, uanset om der er tale om et weekendophold eller en længere kroferie.

Hos Svostrup Kro sætter vi stor pris på nostalgi og de gamle tider. Derfor har vi også forsøgt at indkapsle den stemning, der var, dengang handelsfolk og pramdragere benyttede vores kro som hvile- og spisested.

  • KONTAKT OS OG BESTIL JERES kroOPHOLD

    Ønsker I at høre mere om, hvad I kan opleve, når I tager på et kroophold på Svostrup Kro, eller har I nogle spørgsmål til opholdet? Så er I meget velkomne til at kontakte os, enten på telefon 86 87 70 04 eller ved at skrive til vores e-mail svostrup@svostrup-kro.dk

Om firmaet

Vi vil gerne skabe en nostalgisk stemning af gamle dage, af fortidens livskvalitet.

En oplevelsesferie er her at gå rundt og se alle fortidens minder, de gamle bygninger & nyde den levende & smukke natur.

Svostrup Kro: Se Fødevarestyrelsens smileyrapport.

Kontakt os

Svostrup Kro A/S

​​Svostrupvej 58, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk