Ugens Menu

Fra 11. september t.o.m. 17. september

Forret á 98,- kr.

Carpaccio af okseinderlår serveret med sprøde parmesanchips,
aioli & trøffelolie

Hovedret á 198,- kr.

Let røget- & skindstegt unghanebryst serveret med efterårs sauté,
cremet svampesauce & pommes duchesses

Dessert á 98,- kr.

Lun chokoladefondant serveret med vanilje parfait

2 retter – 258,- kr.

3 retter – 298,- kr.​

Menu kan bestilles efter kl. 17:00​

Ved mere end 8 personer anbefaler vi at maden forud bestilles, så vi undgår for meget ventetid.

Fra 18. september t.o.m. 24. september

Forret á 98,- kr.

Cremet svampesuppe med efterårssvampe & persilleolie

Hovedret á 198,- kr.

Braiserede svinekæber serveret med græskarpuré & syltede rødløg. Dertil ovnbagte søde kartofler & skysauce

Dessert á 98,- kr.

”Skyramisu”
Tiramisu lavet på skyr med æbler & blåbær

2 retter – 258,- kr.

3 retter – 298,- kr.​

Menu kan bestilles efter kl. 17:00​

Ved mere end 8 personer anbefaler vi at maden forud bestilles, så vi undgår for meget ventetid.

​Svostrup Kro A/S

CVR: 30541170

Svostrupvej 58

8600 Silkeborg

​​

Telefon: +45 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk

​Vurderet 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af 417 anmeldelser på ​Facebook

SVOSTRUP KRO A/S
Svostrupvej 58
8600 Silkeborg
Tlf.: 8687 7004
CVR: 30541170
info@svostrup-kro.dk