Sommermenu

Forretter á 98,- kr.

​​Hjemmerøget laks med syltede agurker, blancherede grønne asparges & Sauce verte

***

Skinke fra Mors, lufttørret i 3 måneder, serveret med jordbærrelish & brøndkarsepesto

***

Moules Marinière, hvidvins dampede blåmuslinger med urter

Hovedretter á 228,- kr.

​​Meunierestegt rødspætte serveret med nye danske kartofler,

persillesauce & frisk citron

***

Røget & glaseret unghanebryst med sauté af spidskål, sukkerærter & grillede peberfrugter samt syltede stikkelsbær.

Hertil serveres nye danske kartofler & skysauce

***

​​Helstegt oksefilet på bund af knoldselleripuré, med sauté af forårsløg & bøgehatte samt smørblancherede carrotter. Hertil nye danske kartofler samt Sauce Bordelaise

Desserter á 98,- kr.

​​Ostetallerken anrettet med 4 europæiske oste serveret med diverse tapenader og kompotter. Dertil friskbagt couvertbrød

***

Citronfromage med flødeskum & råmarineret citron

***

Rødgrød med fløde

***

Creme Brûlée med friske jordbær

2 retter – 268,- kr.
3 retter – 328,- kr.
5 retter – 450,- kr.

Menu kan bestilles efter kl. 18:00​ eller forudbestilles.​

​Svostrup Kro A/S

CVR: 30541170

Svostrupvej 58

8600 Silkeborg

Telefon: +45 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk

​Vurderet 4.7 ud af 5 stjerner på baggrund af 271 anmeldelser på ​Facebook

SVOSTRUP KRO A/S
Svostrupvej 58
8600 Silkeborg
Tlf.: 8687 7004
CVR: 30541170
info@svostrup-kro.dk