AFTENkort - fra ​ KL. 17-21

Forretter

TarteletG L

1 stk. stor friskbagt tartelet med høns i asparges

kr. 95,-​

RejecocktailG (F*) L (F*) S
Klassisk rejecocktail med håndpillede koldtvandsrejer serveret med hjemmerørt dressing a part samt brød og smør

kr. 125,-​

Fransk Løgsuppe G(F*) L(F*)
Serveret klassisk med ostecroutons

kr. 115,-​

Sæsonmenu forret

kr. 125,-​

HOVEDRETTER

Pramdragergryde G(F*) L(F*)

Mørbradstykker i cremet flødepaprika sauce med champignoner serveret med dybstegte kartofler & sprød bacon serveret i klassiske krogryder

kr. 215,-​

Wienerschnitzel G(F*) L(F*) Æ(F*)

Håndpaneret kalveinderlår serveret med pommes sauté, dampede ærter & smørsauce

kr. 235,-​

Stegt flæskG(F*) L

8 skiver tørstegt flæsk som vores Kro Ane lavede den med æble-/peberrodskompot, hvide kartofler & persille sovs

kr. 195,-​

Kroens stjerneskud G L(F*) S(F*) Æ

2 håndpanerede rødspættefileter, anrettet på smørristet brød med salat, asparges, rejer & færøsk laks, samt hjemmerørt dressing á part

kr. 195,-​

Dagens fisk

Spørg Jeres tjener for mere information

kr. 265,-​

Dagens vegetar

Spørg Jeres tjener for mere information

kr. 195,-​

Sæsonmenu hovedret

kr. 245,-​

Bøf af dansk Ribeye G L(F*)

hertil serveres skovens svampe, pommes Rissolles & Madagaskarpebersauce

​kr. 285,-

KROENS 3 RETTERS MENU

Vi gør opmærksom på, at vores 3 retters menu kun kan laves fri for visse allergener efter køkkenets valg og ved forudbestilling senest 2 dage før.

Gældende fra 22. marts 2024 t.o.m. 1. april 2024

​Fiskesymfoni – et udvalg af sæsonens fisk & skaldyr tilberedt på bedste vis akkompagneret af små salater og urtedressing

***

Jens Bondemands helstegte lammekølle med persille & hvidløg
garneret med årstidens grønt, kroens flødekartofler & sauce Espagnole

​***

Bagte forårsrabarber 

med sprød kokoscrumble 

& vaniljeiscreme med polynesisk vanilje​​

2 retter - 325,- kr.

​3 retter - 385,- kr.

Vinmenu 3 gl. - 275,- kr.

Gældende fra 2. april 2024
​Frisk stenbiderrogn med blinis & røget creme

***

Helstegt grisekrone af de bedste danske racer
hertil serveres forårets spæde grøntsager & syrlig rabarberkompot
Á part nye danske kartofler & sauce Chasseur

***​

Creme caramel

2 retter - 325,- kr.

​3 retter - 385,- kr.

Vinmenu 3 gl. - 275,- kr.

DESSERTER

Lune pandekagerG L Æ N(F*)

serveret med Svostrups regnbueis

kr. 105,-​

​Svostrups RegnbueisL Æ N
Jordbær-, vanilje- & chokoladeparfait serveret med frisk frugt & flødeskum

kr. 105,-​

Dessertdrøm G L Æ N

Et udvalg af kroens desserter

kr. 135,-​

Sæsonmenu dessert

kr. 105,-​

BØRNERETTER T.O.M 12 år​

​Fiskefilet med fritter G Æ

kr. 125,-​

Kyllingnuggets med fritter G L

kr. 125,-​

Alle vores hovedretter kan laves
​i ½ størrelse til børn

kr. 125,-​

Symbolforklaring:  
G indeholder gluten   L indeholder laktose  S indeholder skaldyr   Æ indeholder æg   N indeholder nødder   F* kan laves fri for allergener​​ ved forudbestilling senest 2 dage før ankomst

*Fra 10 til 20 personer, beder vi jer fremsende ønsket menu senest 3 dage før ankomst - I bedes begrænse jer til max 3 forskellige forretter, hovedretter og desserter med undtagelse af evt. fødevareallergier.

**Der tages forbehold for ændringer i menuen i forbindelse med særarrangementer, som findes under Mærkedage - SVOSTRUP KRO A/S (svostrup-kro.dk).

Alle vore priser er med forbehold for prisændringer fra vores leverandører​​​

Om firmaet

Vi vil gerne skabe en nostalgisk stemning af gamle dage, af fortidens livskvalitet.

En oplevelsesferie er her at gå rundt og se alle fortidens minder, de gamle bygninger & nyde den levende & smukke natur.

Svostrup Kro: Se Fødevarestyrelsens smileyrapport.

Kontakt os

Svostrup Kro A/S

​​Svostrupvej 58, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk