Skovbakken

Fra den 1. juni 2021 forpagter vi ikke længere Skovbakken

Svostrup Kro står for driften af de nyrenoverede selskabslokaler, Skovbakken, på Sejsvej i Silkeborg med udsigt over Remstrup Å. Vores gæster kommer primært fra Silkeborg, Viborg og Randers, men hos os er alle velkommen.

Selskabslokaler i klassisk stil

Skovbakkens selskabslokaler er holdt i klassisk stil med inspiration fra tiden omkring år 1901, hvor Skovbakken i sin tid blev opført. Lokalerne er lyse og luftige, og de har med deres fantastiske udsigt til hjejlebådene og Silkeborgs stemningsfyldte havn en helt særlig atmosfære.

På Skovbakken afholdes alskens selskaber, lige fra runde fødselsdage og bryllupper til jubilæer og firmafester. Skovbakken har 2 selskabslokaler:

  • Hjejlestuen med plads til 30 til 40 personer
  • Gallasalen med plads til 40 til 140 personer

Selskabsarrangementer med lækker mad

På Svostrup Kro laver vores kokke mad efter de gamle stolte traditioner med masser af kærlighed til gode råvarer og gamle opskrifter. Stilen er lige fra god solid husmandskost til mere elegante og kreative retter.

​Vi sætter en stor ære i, så vidt muligt, at lave tingene fra bunden. Lige fra sylte-sager

til drikkevarer som øl & snaps. Svostrup Kro har siden foråret 2007 haft et tæt samarbejde med Virklund Bryghus, som efter kroens opskrift brygger vores egen "Svostrup Ale".​

Kontakt Skovbakken i dag

Vil du holde din næste fest i selskabslokalerne på Skovbakken? Vi står klar til at svare på dine spørgsmål, opfylde dine ønsker og modtage din booking.

Kontakt os på telefon 86 87 70 04 eller skriv til vores e-mail svostrup@svostrup-kro.dk.

Om firmaet

Vi vil gerne skabe en nostalgisk stemning af gamle dage, af fortidens livskvalitet.

En oplevelsesferie er her at gå rundt og se alle fortidens minder, de gamle bygninger & nyde den levende & smukke natur.

Svostrup Kro: Se Fødevarestyrelsens smileyrapport.

​Skovbakken: ​ Se Fødevarestyrelsens smileyrapport

Kontakt os

Svostrup Kro A/S

​​Svostrupvej 58, 8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk