Selskaber

Forslag til helaftens arrangementer:

( min. 10 couverter)​

Kro Anes Fest middag

Tarteletter med høns i ssparges

Svinekam med sprød svær, æble med gele, rødkål

hvide & brunede kartofler, surt, sødt & gammeldaws sovs

Hjemmelavet Is, serveret med frugtsalat & chokoladedrys

Kaffe med småkager

Pris pr. couvert excl. Drikkevarer.............................................278,00 kr.

Pris pr. couvert incl. Vin ad Libitum under Middagen...................528,00 kr.​

​Galla aften i den gamle lade

Velkomstdrink: Champagne Cocktail

Gravad Lakserosette

med flûtes & senneps/dild dressing

Champagnesorbet

Kalveryg med årstidens bedste grøntsager tilberedt på forskellig vis

hertil serveres Sauce Bordelaise & Pommes de Jour

Dessertbuffet

Ta´ selv bord med udvalg af kroens hjemmelavede desserter

Øl, Vin & Vand under Middagen*

Kaffe & en Cognac eller Likør

Natmad: Røget dyrekølle med flødestuvet spinat

Pris pr. person...................................................................749,00 kr.

​I Svostrup skulle der være gilde

Velkomstdrink: Hyldeblomst med Cremánt
Sandart/Laksetimbale serveret på urter i julienne & hertil krebsesauce
Champagnesorbet
Helstegt krondyrryg
serveret med porre/champignon sauté, gulerodstimbale, Pommes Risolles & kanelsky
Isfragelité, hjemmelavet orangeis på nøddebund
Øl, Vin & Vand under Middagen*
Kaffe med småkager
1 gl. Cognac eller Likør
Natmad: Pramdragersuppe

Pris pr. couvert................................................................ 860,00 kr.

Gæstebudet

Velkomstdrink: Kirr Royal
Fiskesymfoni med fisk og skaldyr på bund af plukket salat
Kalvesteg Stegt som Vildt med waldorfsalat, surt & sødt hvide & brunede kartofler & vildtsauce
Hjemmelavet Vanilleis med chokolade & nødder serveret med årstidens frugt
Øl, Vin & Vand under Middagen*
Kaffe med kransekagetoppe
Natmad: Flødelegeret aspargessuppe med kødboller

Pris pr. person............................................................... 595,00 kr.

*Øl, Vin & Vand ad Libitum ( 6 timer )
Herefter bar med Øl, Vin & Vand 65,00 kr. pr. person pr. time eller efter forbrug
​Ved selskaber beregnes tjenertimer til 500,00 kr. pr. time efter kl. 01.00
​Ovenstående menuer tilbydes til selskaber på min. 10 couverter
​Ønsker De selv at sammensætte Deres menu, er her følgende muligheder:
​( min. 10 couverter.)​

Supper​

​Consommé Danoise

​58,- kr

​Flødelegeret aspargessuppe med kødboller

​67,- kr

​Letkrydret løgsuppe med hvidløg og ostecroutons

​54,- kr

​Pramdragersuppe: Timiankrydret gullashsuppe

68,- kr​

​Hummerbisque med fløde

​94,- kr

​Forretter/ Mellemretter​

Farseret kalkunbryst, anrettet på salat, serveret med olie/eddikevinagrette​

78,- kr​

​Stor tartelet med høns i asparges​

58,- kr​

​Sandart/Laksetimbale serveret på urter i julienne med krebsesauce​

82,- kr​

Røget bækørred med flødestuvet spinat og hjemmebagt flûtes​

88,- kr​

Rejecocktail​

78,- kr​

Fisketerrine med salat, skaldyr & Sauce Verte​

78,- kr​

Røget Krondyrkølle serveret med svampestuvning​

88,- kr​

Hovedretter​

Lammekølle fyldt med persille, hvidløg & timian serveret med råstegte kartofler, bønnesalat, lammesky & mintgele​

168,- kr​

Farseret unghane med Pommes Duchesse & Sauce Bordelaise​

165,- kr​

Helstegt oksefilet med grøntsagstimbale & porre/champignon sauté serveret med Pommes Rissolles & Sauce Demi Glace​

188,- kr​

Gammeldaws oksesteg med brunede perleløg & grøntsager hertil tyttebær, hvide kartofler & skysauce​

169,- kr​

Indbagt svinemørbrad med køkkenhavens grøntsager Pommes Hasselback & flødelegeret svampesauce​

162,- kr​

Helstegt kalveryg med årstidens bedste grøntsager tilberedt på forskellig vis, serveret med Pommes Anna & Sauce Espagnole​

214,- kr​

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, surt & sødt hvide & brunede kartofler & vildtsauce​

169,- kr​

Helstegt krondyrryg med ristede svampe, tranebærkompot smørstegte kartofler vendt i hasselnøddeflager & kanelsky​

298,- kr​

Svinekam med sprød svær, æble med gelé & rødkål hvide & brunede kartofler, surt, sødt & gammeldaws sovs​

139,- kr​

Desserter​

Hjemmelavet vanilleis med chokolade & nødder, serveret med frugtsalat​

72,- kr​

Isfragilité: Hjemmelavet orangeis på nøddebund​

78,- kr​

Hjemmelavet chokoladekage med pæresorbet​

68,- kr​

Frugttrifli med mascarponecreme & årstidens frugt​

64,- kr​

Hjemmelavet pistacieis med makron & hindbærpúre​

78,- kr​

Kromandens desserttallerken​

78,- kr​

Natmad​

Indbagt skinke i flødeost med krydderurter​​

84,- kr​​

Kro Anes frikadeller med kold kartoffelsalat​

78,- kr​

Røget Landskinke eller dyrekølle, med grovboller og spinat​

94,- kr​

Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød​

68,- kr​

Oste eller Pølsebord med flûtes & diverse tilbehør​

89,- kr​

Se iøvrigt supper​

Ret​

Erna´s Buffet (min. 20 couverter)​​​

Info:

Fisketerrin af laks & sandart med rejer og urtedressing, Dild gravad laks med sennepsdressing, Spinattærte med blancherede rodfrugter & tomater, Skiver af røget Dyrekølle med syltede svampe, Helstegt Kalvefilet med flødekartofler, Honning Chokoladekage med hindbærsauce​

pr. stk.​

238,-​​

Ret​

Kro Ane´s Buffet (min. 20 couverter)​​

Info:

Forretter: Fisketerrine m/ rejer & urtedressing, Gravad laks m/ sennepsdressing, Tunmousse m/ muslinger & cognacdressing, Dampet laksefilet m/ æg, rejer & mayonnaise, Røget laks m/ rygeost creme. Mellemretter: Pastasalat m/ kylling & grøntsager, Spinattærte m/ blancherede rodfrugter & tomater, Grøn salat m/ bla. oliven, syltede hvidløg & soltørrede tomater, Kold rissalat m/ kylling & rejer, Pastasalat m/ skalddyr, Porre & løgtærte. Hovedretter: Helstegt Oksefilet m/ stegte Kartofler, Helstegt Kalvecoulotte m/ Kartoffeltærte, Kyllingebryst i flødesauce m/ champignons, Glaseret Skinke m/ flødekartofler, Farseret kalkunbryst m/ hasselbagte kartofler, Lune Frikadeller m/ rødkål & kartoffelsalat. Desserter: Æbletærte m/ vanillesauce & creme fraiche, Chokoladekage m/ hindbærpuré, Brie m/ marinerede abrikoser & oliven, Frugtfad m/ diverse frugt, Karamelrand, Tirami´su - Italiensk kaffekage lavet på flødeost. Minimum 2 retter fra hver kategori

pr. stk.​

v/8 retter 248,-​

​Svostrup Kro A/S

CVR: 30541170

Svostrupvej 58

8600 Silkeborg

Tlf.: +45 8687 7004

E-mail: info@svostrup-kro.dk

SVOSTRUP KRO A/S
Svostrupvej 58
8600 Silkeborg
Tlf.: 8687 7004
CVR: 30541170
info@svostrup-kro.dk