ForårsMenu

Forretter á 98,- kr.

Carpaccio, marineret okseinderlår, med ruccola & sprøde parmasanchips

***

Hjemmelavet koldrøget lakserosette serveret med grillede grønne asparges & avokadocreme

***

Danmarksmesterens fisketallerken

Hovedretter á 228,- kr.

​​Variation af økologisk lam fra Grauballe Nygård serveret med braiserede rodfrugter, lammesky & nye kartofler

***

Farseret perlehønebryst på bund af cremet gulerodspuré, dertil sauterede asparges & porre, Pommes Persillés samt hønsesauce

***

​​Helstegt kalvefilet vendt i ramsløgsrasp serveret med jordskokkecreme & glaserede rødbeder samt kartoffeltærte & trøffelsauce

Desserter á 98,- kr.

​​Ostetallerken anrettet med 4 europæiske oste serveret med diverse tapenader og kompotter. Dertil friskbagt couvertbrød

***

Kold rabarbersuppe med frisk hyldeblomstsorbet

***

Romfromage med friske bær

***

Cheesecake med lime og kiksebund

2 retter – 268,- kr.
3 retter – 328,- kr.
5 retter – 450,- kr.

Menu kan bestilles efter kl. 18:00​ eller forudbestilles.​

​Svostrup Kro A/S

CVR: 30541170

Svostrupvej 58

8600 Silkeborg

Tlf.: +45 8687 7004

E-mail: svostrup@svostrup-kro.dk

SVOSTRUP KRO A/S
Svostrupvej 58
8600 Silkeborg
Tlf.: 8687 7004
CVR: 30541170
info@svostrup-kro.dk